Header Ads Widget

Optiune noua: Adaugare link oriunde in meniul paginilor statice

Anul trecut blogger a adaugat o optiune mult asteptata de userii platformei blogger. Optiunea este cea de creare a paginilor statice si ordonarea lor intr-un meniu.

Din pacate in meniu se pot adauga doar paginile statice, nu si link-ul unei alte postari sau un link extern. Insa, in noua interfata pentru blogger s-a introdus o optiune noua care permite adaugarea foarte usor a unui link in meniul paginilor statice.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a adauga un link in meniul paginilor statice:
Intrati in contul vostru Blogger. Din meniul derulant din dreptul blogului unde vreti sa adaugati link-ul, accesati optiunea Pagini.



Clic pe Pagina noua si alegeti optiunea Adresa web.



Se va deschide o noua fereastra in care puteti introduce titlul noului tab din meniu si link-ul dorit.Clic pe Salvati.



Noul tab va apare sub celelalte pagini create. Puteti sa-l asezati in orice pozitie doriti prin metoda "Drag and Drop". Dupa rearanjare va trebui sa salvati accesand butonul Salvati aranjarea (dreapta sus).

Noul link din meniu ramane valabil si in interfata normala Blogger, el putand fi mutat oriunde la fel ca si paginile statice.

Adaugare link oriunde in meniul paginilor statice


Trimiteți un comentariu

18 Comentarii

  1. Buna!
    Ti-am mai scris si zilele trecute in legatura cu widgetul de persoane interesate, insa am realizat ca era din cauza temei si am schimbat-o.
    Acum vroiam sa te intreb cum se poate sterge spatiul dintre postari (de fapt spatiul dintre comentarii si cuvinte cheie).
    Adresa blogului meu e :
    http://anotherside-dorina.blogspot.com/
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.Am si eu o problema micuta.cum pot sa sterg un blog la care am uitat parola si emailul?:D multumesc.
    http://catalina-alexe.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua! Am o problema, miam schimbat tema la blog si in stanga sus la postare are loc pentru data cand a fost pusa dar nu apare nimic. Ma ajutati va rog:(? http://ionutvictorpopa.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Cum pot sa fac si eu sa apara arhiva,postarile populare,etichete,etc in acelasi widget (daca e widget),asa cu este si pe acest blog.

    Nu m-am exprimat prea bine dar sper ca ai inteles.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc de tutorial, chair e util si il voi folosi in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu adevarat ceva necesar pentru un blog de succes. Ceva timp in urma am creat un blog pe tema jocuri de indemanare si cred ca acest tutorial e exact de ce a am nevoie pentru a-l promova.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai multe link-uri in acelasi buton din meniu se pot pune?

    RăspundețiȘtergere
  9. Într-un moment am fost dezamăgit de paginile statice oferite,din care cauză mi-am creat un meniu în baza Listei de Linkuri,gadgetul fiind amplasat în meniul orizontal al blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. La mine nu merge ..... am facut o alta adresa de blog cu poze si am vrut sa fac o redirectionare catre ea , insa cand dau pe butonul photo nu se intampla nimic .... ai idee din ce cauza?

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum am incercat si cu o alta adresa , un wwww si vad ca merge ..... dar de ce nu pot face o redirectionare catre un alt cont de blog?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar trebui sa mearga orice adresa. Poate ai scris url-ul gresit. Cum ai scris url-ul?

    RăspundețiȘtergere
  13. bună! Nu stiu sa pozitionez sageata pe coverul paginii. aveti o solutie? please, please, please pentru salin. ms mult!

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut! Nu stiu cu se sterge un gadget. Am mai avut un blog si pe acela am instalat gadgetul "Pagini". Acum, daca vreau pe blogul nou sa instalez acelasi gadeget mi-l arata ca si instalat, dar, de fapt el nu este si nu apare pe acest nou blog. Nush daca mai inteles, dar, daca cumva stii cum pot sa sterg gadgetul acesta, te rog sa-mi raspunzi, please!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, am aceeasi problema ca si gabriel. mi-am instalat o tema destul de dragutica, mi-am activat paginile de meniu precum ai spus dar nu stiu prin ce magie cand am dat afisare "conform temei" mi-au disparut din pagina. Am intrat si in aspect si acolo nu mai apare intre antet si postare partea de NAV Pagini meniu. Dar daca ma duc in codul html si il scriu de acolo imi apare.
    1. Cum il pot pune la loc din clasicul aranjament "pagini/adauga pagina noua" si nu din HTML?
    2. am vazut multe blog-uri care din meniu te duceau pe paginile interne la postari diverse.
    ex: pag meniu "retete"->redierct pe o pagina de retete total independenta de postarile de pe blog
    Am incercat cateva coduri de #ancora1 insa nu imi merg, (sau nu stiu eu sa le folosesc) imi apare codul in pagina

    RăspundețiȘtergere