Header Ads Widget

Fa bani prin afilierea cu 2parale

Din categoria "Monitizarea blogului", astazi vom vedea cum putem face bani prin afilierea la site-ul 2Parale.

Una din metodele de a face bani prin intermediul blogului vostru este sa puneti anunturi de la Google Adsense. Dar nu intotdeauna aceasta varianta da si rezultatele dorite, asa ca trebuie sa ne gandim si la alte metode de a face bani.

Metoda pe care vreau sa v-o arat astazi este de a face bani prin vanzarea de produse ale magazinelor inscrise in platforma de marketing afiliat 2Parale.

Ce presupune marketing-ul afiliat
In mare, inseamna inscrierea intr-o platforma de marketing afiliat, in speta 2Parale si vanzarea de produse puse la dispozitie de magazinele online care au campanii in derulare.

In marketingul afiliat esti platit pentru performanta, adica esti platit de catre magazinele online cu un procent stabilit dinainte pentru fiecare produs pe care il vinzi prin intermediul link-ul de afiliat pus la dispozitie de platforma 2Parale.


Inscrierea in platforma de marketing afiliat 2Parale

Pentru a va inscrie, accesati acest link:  2Parale

Din partea de sus dreapta accesati link-ul "Afiliati" si veti ajunge intr-o pagina care va prezinta cateva informatii despre cum sa faceti bani cu blogul vostru prin marketing afiliat cu 2Parale. Aveti in pagina si un filmulet pe care va sfatuiesc sa-l vedeti pentru a intelege mai bine ce este marketing afiliat si cum poti face bani cu el.


In continuare pentru a va face un cont de afiliat trebuie sa dati clic pe butonul: "Incepe sa castigi bani" si apoi sa va completati datele de inregistrare.
Trebuie sa fie datele voastre reale, deoarece la un moment dat va trebui sa primiti banii castigati si altfel nu veti avea cum sa-i primiti.


Intrarea intr-o campanie
Dupa ce v-ati facut contul va trebui sa va inscrieti intr-o campanie pe care sa o promovati pe blog.
Accesati meniul "Campanii" si in partea dreapta in sidebar dati clic pe butonul "Director Campanii".


Se va deschide lista cu categoriile de campanii din care trebuie sa selectati ce categorie de magazine sa promovati.

Accesati categoria dorita si se vor afisa magazinele specifice acelei categorii. In dreptul magazinului dorit accesati link-ul "detalii" care va va duce in pagina cu detalii despre magazin si despre campanie.


Daca v-ati hotarat sa promovati acel magazin, atunci aplicati la campanie prin apasarea butonui "Aplica la Campanie".

Dupa ce ati aplicat la campanie va trebui sa asteptati ca magazinul sa va aprobe. Aprobarea poate sa fie instant sau poate dura cateva zile pana la aprobare.

Crearea link-urilor de afiliat si folosirea bannerelor
Dupa ce ati fost aprobati, accesati din nou meniul "Campanii". Va fi afisata acolo campania la care ati aplicat si din dreptul ei accesati link-ul "Unelte"

Convertirea link-urilor presupune transformarea url-ului unui produs din magazinul online, in link de afiliere.
Alegeti un produs din magazin, copiatii url-ul si introduceti-l in caseta din dreptul optiunii "Quick Link". Apasati butonul "Conversie" si link-ul va fi transformat,


Pentru bannere trebuie sa cobarati in pagina mai jos pana la optiunea "Bannere". Alegeti bannerul dorit si apoi selectati link-ul "arata cod". Nu va ramane de facut decat sa copiati codul in postarea voastra sau intr-un obiect gadget din sidebar.


Link de inscriere magazin online
Daca printre cititorii acestui articol sunt si persoane care detin un magazin online si doresc sa-si sporeasca vanzarile magazinului, va puteti inscrie urmand acest link:  2Parale sau dand clic pe poza de mai jos.


2Parale.ro

Trimiteți un comentariu

30 Comentarii

  1. Buna seara,as vrea sa va intreb daca accepta si blogurile-blogspot,s-au se impune sa ai domeniul propriu?
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata!
      Accepta orice blog.

      Ștergere
    2. Va rog frumos,care din cele doua variante trebuie alese ?,Cea cu benere?,cea cu "Quick Link s-au ambele?
      Sant la inceput,un pic de Lumina va rog din suflet.

      Mii de multumiri.

      Ștergere
    3. Poti folosi orice unealta pusa la dispozitie de 2parale.
      Quick Link este pentru articole, sa pui link pe cuvintele din articol.

      Bannerele sunt mai mult pentru sidebar dar pot fi puse si in articole fara probleme.

      Ștergere
    4. Va multumesc mult.Sinteti un om minunat.Avem numai lucruri bune de invatat.Generozitate dumnevoastra depaseste orice fel de limita.DE cand am descoperit acest blog nu mai ma despart de el.

      Mii de multumiri.

      Ștergere
    5. Your financial independence here for registration: http://primul.glbonus.biz

      Ștergere
  2. Am folosit si eu 2parale.ro cateva zile,fara nici un rezultat.Este foarte convingator la inceput dar faci greu rezultate bune.La afiliere trebuie sa te zbati putin mai mult.In fine acum fiecare cu parerea lui:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua Domnule Daniel , as dori sa va intreb despre noua metoda de plata oferita de google si anume plata printr-un cont bancar? Nu ma descurc si as vrea sa stiu daca aveti in plan un tutorial explicativ sau ceva pregatit in acest sens?.In contul meu e singura optiune de plata si am platile blocate momentan ' Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, am copiat codul de la bannere l-am pus intr-o postare si nu imi arata banerul...pur si simplu apare paste la ceea ce am dat copy. unde gresesc?

    RăspundețiȘtergere
  5. cum as putea la blogspot, sa imi organizes sablonul dupa capitole gen: mancare, calatorii...etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Codul trebuie adaugat in modul HTML al editorului de text.

      Uite aici cum sa faci categorii:
      http://bloggerajutor.robloguri.info/2009/04/cum-sa-faci-categoriile-etichetele-pe.html

      Ștergere
  6. Buna dimineata,astazi m vrut sa editez la blog in HTML si nu mai gasesc nimic.S-a schimbat tot imi apare cas etc ce este asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ieri s-a madificat modul de editare al html-ului.

      Ștergere
    2. Salut Daniel,

      Am o rugaminte, te rog scrie un articol despre cum editam in noul sablon Html. Sincer ma bagat in ceata. Ma descurcam mai bine cu cel vechi. Probabil ca mai sant si altii care nu stiu.
      Am incercat cate ceva si mi-am prins urechile pe acolo. Am comiso rau de tot.
      Un pic de lumina in acest sens te rog.
      Mii de multumiri !

      Ștergere
  7. Pe o gramada de bloguri am vazut ca se dezbate aceasta problema. Se castiga intr-adevar sau ? Se subintelege ca trebuie sa detii un blog/site cu trafic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pot castiga bani frumosi pe 2parale. Nu este important neaparat traficul cat nisa despre care scrii si punerea de banere sau scrierea de articole dedicate acelei nise.

    Nu vei castiga bani dintr-un blog filme daca pui acolo un banner despre haine. Este nevoie de un blog dedicat afilierii cu inserare inteligenta de link-uri.

    Problema este ca desi obtii comisioane, magazinele platesc si la 2-3 luni. Eu am comisioane din ianuarie si februarie inca neplatite de magazine.

    De exemplu Flanco a iesit din sistem in martie si are si acum sa-mi plateasca un comision de 46 de lei. Presupun ca "micutul Flanco" nu-si permite sa-si onoreze comisioanele celor care i-au promovat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Your financial independence here for registration: http://primul.glbonus.biz

    RăspundețiȘtergere
  10. nimic recent???? nu mai functionati??? sau sunteti dupa flanco???????

    RăspundețiȘtergere
  11. o metoda usoara si sigura de a face bani pe net fara efort si fara investii gasiti pe: http://www.bani-pe.net/

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. 7 free football betting schemes only on this site / 7 scheme de pariuri gratuite doar pe acest site: http://7-betting-scheme.webs.com . If you want to watch to all football matches live and if you like this site, copy and paste this post to all your friends. Thank you.

    http://ice-bucket-challenge.weebly.com - This site contains few videos of celebrities who have accepted ALS Ice Bucket Challenge. Enjoy.

    http://www.marketglory.com/strategygame/millionaire - This is the best strategy games online with real money.

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar crezi ca se mai pot face bani prin afiliere ? In Romania mi se pare destul de greu sa castigi bani online in acest mod. Pe continut in engleza stiu ca merge bine, dar la noi pe langa faptul ca lumea nu cumpara online, cu atat mai putin cumpara online de pe surse externe. Oricum, succes si sper sa faci bani cu aceasta metoda.

    RăspundețiȘtergere
  15. The poeple who do good work they could go on the blog.

    RăspundețiȘtergere
  16. salutare, am inceput si eu un blog de 2-3 saptamani, sunt incepator dar ma gandesc ca am incrput bine di m-am descurcat pana acum. Faza urata e ca desi ti-am urmat sfatul postat in alte tutoriale nu am reusit sa pun codul adsense pe blog. nu am calculator sau laptop, am facut blogul cu un telefon android. m-am logat la adsense dar nu imi arata decat numai zerouri bani castigati azi ieri sapatamana si luna trecuta...etc. nu gasesc nicaieri acel cod adsense... blogul meu este traducereadevise.blogspot.com dami un sfat te rog ce si cum sa fac... sa nu uit, nu pot descarca mozzila sau chrome ... pentru ca nu le gasesc pe magazin play ... am doar opera mini si browseeul normal. scuze ptr deranj, astept un sfat

    RăspundețiȘtergere
  17. De fiecare data cand un webmaster incearca sa promoveze ceva prin afiliere trebuie sa i-a in considerare toti factorii care ar putea sa-i aduca succesul. Eu am fost ajutat de catre TeleTrade prin Programul Partener Afilia

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna seara !
    Dle Daniel, va rog o adresa a unui blog care permite afilierea:)
    Am deschis unul pe Wordpress si dupa 5 ore de postare (sunt afiliat la 2 parale, deja), mi-au suspendat contul.
    Multumesc anitipat !

    RăspundețiȘtergere
  19. Am o rugaminte,spune-mi cum pot sa postez un articol pe alta pagina (nu pagina principala).mi-a zis cineva de etichete dar nu imi apare.si cand umblu la redirectionari personalizate imi apare doar articolul pe care vreau sa-l postez si imi dispare restul de pe pagina.nu cunosc limbajul bloggerilor..

    RăspundețiȘtergere
  20. buna! eu nu reusesc sa imi fac cont la 2parale. nu imi apare butonul verde pe care ar trebui sa apas. oare de ce?
    ma poate ajuta cineva???

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi-a placut articolul, multumesc pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere