Header Ads Widget

Verificati Pagerank-ul blogului si afiseaza-l pe blog

Pentru a afla ce este Pagerank-ul unui site sau blog intrati aici - Wikipedia - romana sau aici - Wikipedia - engleza si cititi.
Pentru a afla pagerank-ul blogului tau trebuie sa introduci in formular adresa completa a blogului tau (Ex: blogultau.blogspot.com), si sa apesi butonul Check PR.

Pagerank-ul Google al blogului vostru v-a fi afisat sub forma de imagine, mai exact 7 modele de imagini.
Daca doriti sa afisati page rank-ul blogului in sidebarul blogului vostru trebuie sa dati clic pe cea care o doriti si v-a apare un cod html pe care trebuie sa-l copiati intr-un obiect gadget Html/JavaScript.

Daca doriti sa aflati pagerank-ul altui blog sau site apasati butonul refresh de mai jos sau butonul refresh al browser-ului vostru.

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. vad ca am PR 3...e de bine ? Sau e de rau ? La ce ajuta ? Si de ce ar trebuii sa-l afisez?

    RăspundețiȘtergere
  2. E de bine sigur. Inseamna ca la multa lume i-a placut de blogul tau si a pus link catre el. Si cand s-au strans destule link-uri, google ti-a trantit un pagerank 3. Asta inseamna ca google il vede bine pe blogul tau si-l v-a ridica in cautari. (o explicatie in limbaj roman - si nu ma refer la aia de l-au omorat pe Decebal :D )

    De ce sa-l afisezi pe blog? Sincer nu vad alte motive decat astea:
    a te da mare sau a te mandri. Si vorbesc serios!

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaa... cand s-a împărţit fala sau trufia, nu prea am stat la coadă...deci cu tot respectul pentru munca depusă de dvs. pentru acest articol, nu voi afişa page-rank-ul pe blog, (oricât de mic sau mare ar fi el). Nu sunt de acord cu afilierea la campanii idioate, la topuri, Zeliste, HaşListe, sau alte mizerii dătătoare de E-penis. Penixul meu e bun aşa cum e...

    Off Topic Un "ceva" care se instalează pe blog şi arată de cîte ori a fost vizualizat un articol este pentru blogger. Am văzut pe wordpress în capul postării, la unii ceva de genul "n vizualuzări". Există şi pentru blogger?

    RăspundețiȘtergere
  4. Un "ceva" exista, dar nu merge bine. Voi incerca sa gasesc unul care merge.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. merci frumos, ai un blog de mare ajutor

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu un blog http://pariuridinfotbal.blogspot.com/ si cand dau PangeRank imi da 0..ce se intampla de nu apare pe google?te rog sa ma ajuti cu un sfat..as fi recunoscator!!bafta

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu un blog de jocuri Cazino http://jocuricazinoou.blogspot.ro vreau si eu sa stiu cand se schimba PangeRank dupa cat timp 1 luna 2 sau ?

    RăspundețiȘtergere