Header Ads Widget

Widget "Postari asemanatoare" cu imagine de la LinkWithin


Widget-ul cu "Postari asemanatoare" este unul din cele mai utile widget-uri de instalat pe un blog si astfel s-au creat mai multe metode de a fi afisate. De la inceputul acestui blog si pana acum v-am prezentat si eu vreo doua metode de astfel de widget-uri.


Primul pe care l-am prezentat este un widget care apare la sfarsitul fiecarei postari si care afiseaza sub forma de link-uri text, titlurile articolelor asemanatoare din aceeasi categorie.

Al doilea widget afiseaza de asemenea la sfarsitul fiecarei postari titlurile, dar insotite de imaginea in format mic a pozei care se gaseste in articol. Si de aceasta data postarile asemanatoare sunt alese tot din categoria din care face parte si articolul respectiv.

Acum va voi prezenta un widget Postari asemanatoare creat de LinkWithin. Acest widget este foarte asemanator cu cel dinainte, diferenta este ca acesta alege postarile la intamplare si in plus are un mare avantaj: o instalare foarte simpla.




Daca v-ati convins de utilitatea acestui widget si doriti sa-l puneti pe blog atunci trebuie sa urmati acesti pasi:

1. Intrati pe site-ul LinkWithin
2. Odata intrati veti observa in partea dreapta a paginii un formular cu ajutorul caruia va puteti face cateva setari pentru widget.



3. Introduceti datele cerute
- in prima casuta introduceti adresa voastra de email
- in a doua casuta introduceti adresa blogului vostru
- la optiunea Platform introduceti numele platformei pe care aveti hostat blogul. In cazul nostru alegeti Blogger
- a patra optiune va cere sa alegeti cate link-uri sa fie afisate sub postare. Aveti grija la latimea coloanei de postare a sablonului vostru. Un element al acestui widget are o latime de 110pixeli.
- la a cincea optiune va cere sa bifati casuta daca aveti un sablon cu fundalul de culoare inchisa.

4. Dati clic pe butonul Get Widget!
Veti fi dus pe o alta pagina unde vi se v-a arata foarte clar cu ajutorul imaginilor cum trebuie sa procedati pentru a instala widget-ul pe blogul vostru.

Daca doriti sa renuntati la widget tot ce trebuie sa faceti este sa va duceti la Aspect --> Elemente de pagina, sa gasiti gadget-ul cu numele LinkWithin (sub Postari de blog) si sa-l eliminati.


Trimiteți un comentariu

35 Comentarii

  1. Cum să fac şi eu să accepte blogul (pe Blogspot) emoticoane? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite aici un link: http://bloggerajutor.blogspot.com/2009/08/adauga-yahoo-smiley-in-comentarii-pe.html

    RăspundețiȘtergere
  3. un blog de mare ajutor intradevar.....dar pe wordpress ?
    eu am avut blog pe blogspot si in ultimele saptamani nu mai raspundea deloc google adesense nu mai intra nici un cent .....etc...Nu ma dispera sa castiga enorm NU. Dar parca te intretine sa vezi ca castigi cativa centimos....parca te incurajeaza......
    Nu va mai plictisesc dar daca stiti vreo posibilitate de a casiga un leu de doi cu blogul meu wordpress va rog sa-mi scrieti un comment si cum sa pot lua legatura cu voi ............mersi mult.....
    salutari all !

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, am o problema cu blogul meu , imi apar pe prima pagina doar titlurile si tagurile postului.Ce pot face sa imi apare si postul sau macar o bucata din el? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iosif, daca ai avut Adsense pe Blogger inseamna ca ai si un cont de Adsense. Intra in contul tau de adsense si defineste un tip de anunt. Apoi vei primi un cod pe care sa-l adaugi pe blog.
    Intr-una din paginile de administrare a blogului tau ar trebui sa fie si o pagina in care ti se permite sa adaugi elemente in sidebar.
    Nu prea stiu bine wordpress-ul dar cred ca trebuie sa adaugi un element text si in el sa copiezi codul de la Adsense.
    Daca dupa salvare iti apar anunturi pe blog inseamna ca hostul pe care il folosesti iti permite sa pui anunturi, daca nu, nu! (anunturile pot avea o intarziere de pana la 10 min pana sa apara)
    Oricum ar trebui sa citesti termenii si conditiile pe care le are hostul tau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai in prima faza poti sa lasi aici adresa blogului sa vad despre ce este vorba. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine te-am găsit.Deocamdată mai citesc ce scrii,(două lucruri le-am schimbat deja la mine pe blog),primul lucru acum este să schimb culoarea și apoi mai văd eu.Pași mici.Nu de alta dar am pățit tot felu de lucruri cu blogurile...

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa ce am pus chestia asta, mi-o disparut butoanele care aveau legatura cu postarea ("trimite un link","postat de:"etc ). Ce-as putea face?

    RăspundețiȘtergere
  9. Aspect -- Elemente de pagina gasesti gadget-ul LinkWithin si il stergi!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc ,foarte util dar cum se poate edita ex.in loc de "You might also like" sa fie > S-ar putea sa iti placa si:
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. Cer si eu ajutor.
    Am instalat linkwithin dar nu-mi apare nici o poza...nimic =((
    Zau daca inteleg de ce.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ioana, intra la Design -- Elemente de pagina si sterge gadgetul. Apoi instaleaza-l din nou.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gata. Asa am facut (desi, acum ceva timp acelasi procedeu l-am urmat si n-a mers). Acum merge cu toate ca am ales sa am 5 imagini, mai mult de 3 nu-mi pune. De ce s-o intampla asta ?
    Multumesc oricum pentru promptitudinea raspunsului.... pentru sfat. :)
    Vad, insa ca am alta problema... nu-mi apar titlurile si la fel patesc daca sunt in lista altcuiva cu blogul. Nu-mi apare scris nimic in dreptul pozei.
    Nu stiu daca aici trebuia sa ridic intrebarea...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ioana, din cate am vazut pe blogul tau, atunci cand intri pe o postare, titlul postarii nu mai este clicabil, nu mai este sub forma de link. Cum ai reusit asta? Cred ca din cauza asta nu apar titlurile postarii in widget.

    RăspundețiȘtergere
  15. He he, am remediat ;)). Merci. Nu mi-a fost greu sa-l fac neclicabil :D .. scrisesem si titlul in aceeasi fereastra cu restul. Am rezolvat deci jumatate de problema, adica, pe alte bloguri apare poza insotita de titlu, insa cu linkwithin-ul este aceeasi poveste. Nu apare nimic scris. =((

    RăspundețiȘtergere
  16. Am instalat si eu acest widget de pe LinkWithin, dar imi apar doar titlurile postarilor, nu si pozele din ele. Chiar daca am sters widgetul si l-am instalat din nou, la fel s-a intamplat :((. Ce pot face?

    RăspundețiȘtergere
  17. O intrebare, cum transform denumirea din engleza in roamana, un fel de S-ar putea sa va placa. Am incercat tot felul de variante insa nu gasesc codul html

    RăspundețiȘtergere
  18. Gata, am rezolvat. Se adauga codul prevazut aici - http://www.linkwithin.com/faq in casuta widgetului.

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut, Cum pot face ca widgetul de la linkwithin sa imi apara doar in postare(doar dupa ce dau read more)?

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna am si eu o probelema cu blogul, si nu stiu ce pot face...nu imi mai apare poza la ultima postare decat titlul si descrierea...atat..insa poza e cea mai important...eu am selectat "afiseaza poza in miniatura" nu e modificat cu absolut insa dintr-o data mi-a disparut poza si nu se mai vede...CE POT SA FAC PENTR A APAREA DIN NOU??? SA MA AJUTE CINEVA!! MUltumesc frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  21. De exemplu celelalte persoane care ma au in lista lor de bloguri nu imi mai pot vedea poza...stii ca in partea dreapta unde se afla lista cu bloguri fieacre are cate o poza..la mine nu mai apare...:(

    RăspundețiȘtergere
  22. Acel widget mai face probleme cateodata. Din pacate nu am cu ce sa te ajut.

    RăspundețiȘtergere
  23. Offff am inteles...sper sa iti revina singur si sa fie o probelema de scurta durata deoarece eu nu am modificat nimic...si sper sa revina la normal cat mai repede..Oricum multumesc din suflet !!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am instalat si eu widgetul de la linkwithin si imi apar doar titlurile, nu si pozele; l-am sters si l-am instalat din nou, dar nici o schimbare... Ce sa fie oare?

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna! Am instalat si eu widget-ul asta si am ceva probleme de la el. Adica nu-mi mai afiseaza articolul separat daca dau click pe titlu, imi apare doar o pagina goala. Am incercat sa-l elimin si mi-a facut mai rau pagina, asa ca l-am pus inapoi. Daca stiti care e solutia, va rog sa-mi spuneti si mie. Apreciez blogul, btw ;;)
    Aici e micul dezastru mozaicdeperle.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  26. cum modific titlul ala de la widged sa apara ,,Articole asemanatoare" mie imi apare You might also like:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie i mi apare articole asemanatoare si doresc sa mi apara you might also like....v as ruga sa mi explicati cum sa fac...eventual intr un coment pe blog..mersi anticipat

      Ștergere
  27. Cum pot face ca sa imi apara mai mult de 5 postari asemanatoare

    RăspundețiȘtergere
  28. Salut. Am instalat si eu widget-ul de la de la linkwithin si merge ok. Am insa doua intrebari:
    1. Ce poza se afiseaza deasupra titlului fiecarei postari sugerate? Nu prima din fiecare postare? Mie imi alege alte poze.
    2. Pe ce criterii sunt sugerate postarile asemanatoare, pentru ca la mine nu apar deloc postari asemanatoare, ci doar unele random.
    Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  29. Am dat Redirectionare HTTPS si FEEDJIT , Link Within nu mai apare pe bloger, DACÄ‚ SETEZ CÄ‚ NU DAU REDIRECTIONARE HTTPS...APARE Link Within

    RăspundețiȘtergere