Header Ads Widget

Adauga si celelalte gadget-uri oferite de Blogger


Astazi mi-am cumparat pesti; dati clic pe acvariul meu de mai jos sau in sidebar daca mai este instalat pentru a hrani pestii.
Era o gluma evident, ca nu i-am cumparat ci mi i-a dat Blogger. Pai sa vedeti cum am reusit sa fac asta. Astazi ma uitam pe Blogger in draft sa vad daca au mai scos baietii astia vreun gadget nou si cum la Elemente de baza nu era nimic nou, am zis sa ma uit si la celelalte.





De obicei nu prea se uita lumea pe la ele, asa cum nici eu nu prea o fac, dar cand am intrat am gasit alte cateva gadget-uri destul de intertesante si usor de adaugat in sidebar precum cele de baza.

De exemplu la categoria "Prezentat"  gasim 4 widget-uri create de Blogger Buster, care va da posibilitatea sa adaugati in sidebar widget-uri cu Recent PostsTwitter Updates, Recent Comments, sau Picasa Photostream. Toate cele 4 widget-uri sunt usor de adaugat si foarte usor de personalizat.

La categoria "Mai multe gadgeturi" am mai remarcat pe a doua pagina widget-ul "Recent Posts"  creat de Blogger Widgets, care pe langa titlul postarii poti adauga si un sumar al articolului, poti adauga numarul de comentarii la posturi si chiar poti seta sa afiseze poza din post in format mic (thumbnails).

Ar mai fi un calendar de adaugat, un countdown si desigur widget-ul cu pestii. Acesta mi s-a parut foarte dragut, mai ales ca eu sunt fan al aplicatiilor in flash. Acest widget te lasa sa alegi pana la 10 pesti de orice culoare doresti si te lasa sa pui orice poza drept fundal.

Cam astea ar fi cele mai interesante gadget-uri pe care Blogger ni le ofera, dar noi nu prea stim de ele.

Trimiteți un comentariu

16 Comentarii

  1. Interesant .... am hranit si eu putin pestisorii tai ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. hei dar d und pot lua teste haioase pt blog?

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreu si eu un gadget

    un scrip java sau flash care sa imi numere de la o anumita data, pe care o pot seta eu si numaratoarea asta sa o faca in ani, luni, zile, ore, minute, secunde. De exemplu vreau sa stiu cat timp a trecut din 10 ianuarie 2009 pana in prezent si sa numere in continuare pana il opresc eu sau pana il elimin de pe blog. Ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am dat si eu papa la pestisori;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei ma atat de greu sa faci un gadget=))Ori il iei de undeva sil modifici ori til faci tu=))

    RăspundețiȘtergere
  6. am si eu blog 8-} www.elecktrospunetot.blogspot.com daca va place facetiva cont si dak vreti info pau_rokarytza id de mess;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Evaluare utilizator: ooooo 1-5
    Cel mai slab Cel mai bun

    CUM SE PUNE O EVALUARE DEASUPRA SAU IN JOS-UL UNUI ARTICOL PE UN BLOG DE RETETE (CU NOTA DE LA 1-5 )CUM ESTE CONSIDERATA RETETA RESPECTIVA ?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. frumos blogul tau
    cand ai timp intra si pe la mine si da-ti cu parerea merci!
    http://www.ce-sunt-eu.com

    RăspundețiȘtergere
  9. misto blog daca ne dai si codul de la gadget-uri ar fi extra :)) intra si p la mine http://razisicastigi.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte tare "acvariul". Am hranit timp de cateva minute pestisorii. ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu mi l-am si pus (acvariul).
    Ms mult de sfaturile de pe blogul tau, nu stiu de care sa ma apuc inainte !

    RăspundețiȘtergere
  12. nu inteleg de e nu pot instala gadgetul recent posts. imi da mesajul "acest obiect pare sa nu functioneze, contine erori care nu pot fi eliminate". care poate fi cauza ?
    multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  13. http://comertulelectronic.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  14. Uite un site de gadgeturi misto: http://www.gadgetworld.ro/
    Spune-mi si mie o parere despre produse si imagine. Mersii !!!!

    RăspundețiȘtergere