sâmbătă, 4 aprilie 2009

Video Tutoriale Blogger

Pagina cu tutoriale video.

13 comentarii:

 1. am nevoie de ajutor ..cum pot posta o postare pe o alta pagina ex prima pagina: despere fac alta noua cu numele fffgfg si vreau sa postez in aia cu numele fffgfg..cum fac?

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. salut am si eu o intrebare:de unde pot face si eu rost de o chestie gen asta cu clipurile doar sa fie cu imagini si sa pot incarca eu imaginele,dar sa o pot pune si pe blog ca postare.Adika vreu sa zic ca vreau sa fac o postare in care sa fie o chestie gen asta doar sa fie cu imagini:D.Ma poti ajuta?

  RăspundețiȘtergere
 4. cum fac sa postez anumite posturi intr-o pagina si alte posturi in cealalta? sper sa ma poti ajuta

  RăspundețiȘtergere
 5. Chiar cautam niste sabloane pentru blog. Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 6. Bună ziua, spunți-mi vă rog cum să șterg partea de sus a blogului dintr-un șablon blogger?
  Mulțumesc anticipat

  RăspundețiȘtergere
 7. sal cum pot scoate (Posted by blogger) e din sablon si nu stiu cum?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. salut intra pe canalul me de youtube si aboneazate am sa fac tutoriale despre platforma blogger>>https://www.youtube.com/channel/UCLp9nYvwZBbJ_7cKeN7jTeg?sub_confirmation=1

   Ștergere
 8. Am o intrebare cum intru pe pagina aia cum a intrat si el sa lucreze de acolo adica cand da la design sau astea cum are in video

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu știu dacă vă interesează, dar vreau să stie toată lumea care are de gând să se ducă pe wordpress, că acolo sunt niște nesimțiți cât casa de mari, îți vorbesc(scriu) urât și te tot întreabă până cand scapi de ei cand îți finalizezi "cumpărătura". Mă refer la mitocanii din România, marii ingineri în IT. Parcă sunt țigani care te trag de haine să-ți ia banii.

  RăspundețiȘtergere