Header Ads Widget

Obiecte gadget si sidebar disponibile in sabloanele dinamice

Acum un an Blogger lansa varianta de vizualizari dinamice ale blogurilor Blogger Blogspot. Parea ca va fi un succes, dar lipsa unor optiuni elementare pentru un blog a facut ca aceste sabloane sa fie folosite intr-o mica masura. Una dintre aceste optiuni este imposibilitatea de a avea un sidebar pentru a pune obiecte gadget in el.

La un an de la lansare, blogger reuseste in sfarsit sa aduca imbunatatiri sabloanelor cu vizualizari dinamice si introduce posibilitatea de a avea obiecte gadget in sidebar. Ele vor fi ascunse si vor aparea la trecerea mouse-ului peste ele.

Din pacate, inca nu este ceea ce se astepta pentru ca deocamdata singurele obiecte gadget care se pot adauga sunt: Arhiva blogului, Etichetele, Lista de link-uri, Persoane interesate, Profil si Subscribe (un obiect gadet nou care apare in sidebar daca se adauga unul din obiectele gadget: Urmariti prin e-mail sau Link-uri de abonare.

Aceste obiecte gadget se pot adauga din pagina "Aspect" in interfata noua sau din pagina "Elemente de pagina" in interfata veche. Adaugarea lor se face la fel ca la sablonele normale.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Sa inteleg ca de asta nu reusesc sa vad nici un gadget si nici reclame, daca esti afiliat, inca nu e chiar functional. Am incercat sa-mi fac un blog dinamic, mi se parea interesanta prezentarea, dar se pare ca trebuie sa-l trec pe static. Multumim de sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. da... nici eu nu stiam ce e cu el... se pare ca nu e total functional! multumim de info!

    RăspundețiȘtergere