Header Ads Widget

Optiune noua pe Blogger - Categorii sub forma de Tag Cloud (nori)




Pe 23 august Blogger a implinit 10 ani de cand s-a lansat. Cu aceasta ocazie au anuntat ca vor introduce o serie de noi optiuni pe blog.

Prima este chiar aceasta. Categorii sub forma de Tag Clouds. Acum nu mai trebuie sa alergam dupa diferite coduri, create de alte persoane, pentru a avea aceasta optiune pe blog. O putem face doar cu cateva clicuri din setarile Etichetelor. Pe langa faptul ca putem afisa categoriile sub forma de Nori, acum avem si optiunea de a selecta ce categorii sa afisam.

Acum fereastra pentru adaugarea etichetelor arata asa:


Daca vreti sa afisati etichetele sub forma de Tag Cloud nu trebuie decat sa bifati optiunea "Nori" si apoi sa Salvati. Categoriile vor deveni Tag Cloud.
Daca cumva nu merge, incercati sa eliminati etichetele si apoi sa le adaugati din nou, selectand de la inceput optiunea Nori.


Daca vreti sa selectati ce etichete sa apara, bifati optiunea Etichete selectate si apoi dati clic pe editati.


In fereastra nou deschisa bifati si debifati etichtele dupa cum vreti sa apara, apoi dati clic pe Terminat.



Nu va mai ramane decat sa Salvitati si gata, ati terminat.


Blogger promite in continuare noi optiuni pentru Blogger asa ca stati pe faza si nu uitati sa va abonati la feed-ul blogului.

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. Cum se editeaza numele etichetelor/categoriilor? Am introdus una gresit si vreau sa o modific... :-/

    RăspundețiȘtergere
  2. dar cum ajung la meniul cu etichete?am rasfoit peste tot si nu am gasit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aspect -- Elemente de pagina -- Adaugati un obiect gadget -- clic Etichete, apoi seteaza si salveaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum ti-ai pus etichete ca la mine nu e nici una am 0 din 0.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand scrii o postare, Chiar inainte sa dai ,,publicati,, vezi in partea dreapta undeva ai ,,setari pentru postari,, . Scrii de ex. ,,asdf,, si dupa aia o sa iti apara la etichete.poti pune mai multe etichete separate prin virgula.

      Ștergere
  5. unde gasesc si eu un gadget pentru blog in care sa-mi pot incarca muzica din calculator sau de pe net si sa ruleze pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte fain blogul tau, mi-a fost de mare ajutor. Am si eu o intrebare pentru care nu am gasit raspunsul desi am citit aproape toate postarile. Am ales sa-mi afiseze etichetele sub forma cloud, insa sunt prea mici si nu-mi place cum se vede. Cum as putea sa maresc scrisul pentru acele etichete? De asemenea ai idee daca as putea sa incadrez meniul orizontal format din etichete intre doua linii? As vrea sa arate ca aici http://joannagoddard.blogspot.ro/search?updated-max=2013-02-05T10:25:00-05:00&max-results=9. Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Unde as putea gasi codul widgetului? Ma interesaza pt ca am nevoie de cod pt al pune intr-un menu cu postari, comentarii, etichete.

    RăspundețiȘtergere