Header Ads Widget

Verifica cine este online pe Yahoo Messenger


Cu aceasta unealta poti verifica daca prietenii tai sunt online sau invizibili. Tot ce trebuie sa faci ca sa poti afla cine sta pe invisible pe yahoo status este sa scrii id-ul de yahoo messenger unde scrie Yahoo ID! si apoi sa apasati Enter. Programul iti va arata yahoo status -ul exact al persoanei, si va detecta cine sta pe invisible sau cine este Offline sau Online.



Vezi daca un id este online
Introduceti id-ul de messenger fara @yahoo.com . In urma verificarii se poate vedea daca un id este online si ce avatar are .



yahoo scanner
Invisible in Yahoo Messenger

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Scuze pentru intarziere!
    Uite, am scris special pentru tine un articol :)


    Clic
    aici

    RăspundețiȘtergere
  2. ne poti da si scriptul te rugam frumos? Multa lume are nevoie de acest script, dar nu stie unde sa il gaseasca! Pe net sunt o gramada de porcarii care nu merg! Multumesc anticipat! Daca imi dai si mie scriptul tau, te adaug ca Partener fara a cere si tu sa ma adaugi ca partener :) !! Uite id-ul meu de mess: ditzyclaudiu sau http://ochiuluman.blogspot.com si lasa un comentariu cu scriptul ! Multumesc frumos! O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. am o intrbare daniel ...de unde stii u atatea?????:-/

    RăspundețiȘtergere
  4. am o intrebare...tu care stii atitea..stii ca daca ma trec pe invizil si ma verific , imi arata ca sunt offline?asa ca...ce mare smecherie e daca imi arata pe cei care sunt online?pe aia ii pot vedea si eu!!!

    RăspundețiȘtergere