luni, 27 august 2018

Folosește strategia teoriei jocurilor pentru a beneficia de o viață mai bună!

Află ce înseamnă strategia teoriei jocurilor și cum o poți utiliza pentru a te bucura de o viață mult mai bună.

Teoria jocurilor este, de fapt, un studiu al jocurilor privit din perspectiva matematică și se referă numai la jocuri de strategie între doi sau mai mulți jucători concurenți. De obicei, există un set clar de reguli care definesc posibilele mișcări pe care fiecare jucător le poate face la fiecare moment în joc și un scor rezultant pentru fiecare jucător la sfârșitul fiecărei runde a jocului. Nu trebuie făcută nicio asemănare între teoria jocurilor și teoria riscului pe care o identificăm la diverse jocuri ca la aparate sau alte jocuri de noroc.

De ce nu trebuie să se confunde teoria jocurilor cu teoria riscului de la jocurile de noroc?

Deși cele două se suprapun, teoria riscului de la jocurilor de noroc se aplică jocurilor cu rezultate nesigure, cu unul sau mai mulți jucători, care implică prezența sau absența unor aptitudini de joc. Se poate spune că teoria jocurilor este despre jocuri de îndemânare și teoria riscului la jocurile de noroc despre jocuri de noroc (deși un joc de jocuri de noroc cu un singur jucător care implică o anumită abilitate nu ar fi un subiect al teoriei jocurilor).

Video pokerul, care implică doar un singur jucător ce încearcă să facă combinații câștigătoare, are un element de îndemânare, dar nu ar mai fi un subiect pentru teoria jocurilor. Dar jocul live, jucat între două sau mai multe persoane, este un subiect potrivit pentru teoria jocurilor. De fapt, jocurile de poker, în special versiunile lor simplificate, au fost folosite ca paradigme în teoria jocurilor de către John von Neumann, care a fondat teoria jocurilor moderne în anii ‘20.În mod similar, teoria jocurilor nu se aplică jocului de blackjack, chiar și atunci când un jucător de cărți priceput câștigă la cazino.

Există jocuri de cooperare versus jocuri de ne-cooperare, jocuri cu sumă zero (sau mai exact, sumă constantă) față de jocuri cu sumă care nu este nulă (zero), jocuri simultane versus jocuri secvențiale, jocuri cu informații perfecte versus jocuri cu informații imperfecte și jocuri cu doi jucători versus jocuri cu trei sau mai mulți jucători. Există, de asemenea, jocuri simetrice și asimetrice, jocuri infinite, jocuri combinatoriale, jocuri repetate, jocuri discrete sau continue, jocuri populare, jocuri stochastice, meta-jocuri și așa mai departe.

Teoria jocurilor a fost inițial dezvoltată ca un model matematic pentru studierea și predicția comportamentului economic. Dar o mare varietate de jocuri pe care teoretizarea jocului o are în vedere se bazează pe valoare ca model sau instrument pentru multe domenii, inclusive pentru alte domenii de activitate, așa cum este biologia evoluției, filozofia, științele politice, informatică și, bineînțeles, jocuri de noroc mulți-personale, cum ar fi pokerul.

Principalul obiectiv al teoriei jocurilor este concentrarea atenției pe jucătorii pe deplin raționali, inteligenți. Teoria jocurilor își dorește sasă răspundă la întrebarea "Care este cel mai bun mod de a juca împotriva adversarilor care gândesc precum o fac eu?" Nu se pune accentul pe modul de a juca împotriva unui anumit adversar cu o anumită strategie (deși acest lucru poate fi un pas în un algoritm pentru găsirea unei strategii optime). Este ca și cum un geniu are juca împotriva unui geamăn perfect.

"Informațiile perfecte" în teoria jocurilor nu înseamnă că știi viitorul, ci înseamnă că fiecare jucător are informații perfecte despre trecut (și prezent, dacă există mișcări simultane ale unor jucători diferiți). Nu există informații ascunse pe care un jucător să le știe, iar altul nu, cum ar fi cărțile ascunse ale unui jucător într-un joc de poker. Totul ține de echilibru, studio și de plăcerea de a juca, gândindu-te mai înainte de a câștiga, cum să te distrezi la jocurile de noroc din cazinourile online!

Un comentariu:

 1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere