Header Ads Widget

Gadget nou pe Blogger: Urmariti prin E-mail

Incepand de ieri Blogger a adaugat un nou element gadget. Gadgetul se numeste Urmariti prin E-mail si il puteti adauga in sidebarul vostru din pagina: Design --> Elemente de pagina --> Adaugati un obiect gadget --> Urmariti prin E-mail.

Acest gadget simplifica la maxim punea unui formular de abonare prin e-mail pe blog. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati gadgetul si blogger va crea automat un feed Feedburner pentru blogul vostru.


Pe blog formularul va arata asa:


Acum tot ce trebuie sa mai faceti este sa scrieti articole de calitate pentru ca vizitatorii blogului vostru sa-si doreasca sa se aboneze.

Statistica cu abonatii vostrii o puteti vedea intrand in contul vostru Feddburner.


Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. Da, interesant gadget, il pun diseara pe blog-ul meu...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Daniel, v-am trimis un email ...astept raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut testul acum 4 ore, m-am abonat la feed cu alta adresa de-a mea si am facut si confirmarea. "Email Subscription Confirmed!"
    Apoi am publicat un articol dar nu am primit pe adresa respectiva nici o instiintare ca a fost publicat un nou articol.
    Daniel, platforma blogger are optiunea de trimitere a notificarilor prin mail (setari / email si mobil), am adaugat a 2-a adresa de mail a mea si am facut testul. Primesc un email de la "no-reply@blogger.com" dar problema este ca in email este publicat intregul articol si eu vreau sa fie trimis doar inceputul articolului, doar ceea ce apare pana la "read mre". Ai idee cum se poate rezolva acesta problema?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim, am facut si eu testul si tot asa s-a intamplat si la mine. Probabil asta este durata de trimitere sau poate se va mai regla in timp.

    La a doua problema rezolvarea este in pagina de Setari -- Feed de site. Alege varianta: Pe scurt.

    RăspundețiȘtergere
  5. O mica nota de subsol: Daniel, ca sa iti apara numai pana la Read more, trebuie setat "Pana la pauza de inceput". "Pe scurt" arata primele 400 de caractere. Termenii sunt explicati in pagina de Feed de site. Sper ca nu am inteles gresit. O zi buna! (si scuze ca am sters trei comentarii dar erau unul si acelasi doar ca scris aiurea :) )

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai gasesc pe blogul meu, obtiunea "Adaugati un obiect gadget" din Desin, elemente de pagina. Nu mai reusesc sa schimb pozitia obiectelor gadget. Oare e posibil sa fiu ajutata in vre-un fel?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu reusesc sa imi adauga gadget-ul.mesajul este: Nu am putut să găsim sau să creăm un feed FeedBurner pentru blogul dvs. Asiguraţi-vă că blogul dvs. este public şi că aţi activat feedurile în fila Setări | Feed de site.
    cand ma duc in setari/feed in site, nu stiu ce sa introduc la campul:Adresă URL pentru redirecţionarea feedului de postări ?
    Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere