Header Ads Widget

Widget cu Top comentatori cu backlinks pentru Blogger

Cu ceva timp in urma am prezentat un widget care arata un clasament al celor mai buni comentatori pe blog. Acel widget afisa in sidebar un top al celor mai buni comentatori si link catre fiecare comentariu.

Widget creat de Top Commentator Widget for Blogger with Backlinks

Astazi va voi arata un widget asemanator, care foloseste aceeasi metoda de a obtine topul, dar numele comentatorilor care apar in sidebar au link catre propriu lor blog. Pentru ca link-ul sa duca catre blogul lor este necesar ca cei care comenteaza sa aleaga varianta Nume/Adresa URL, si nu varianta cu profilul lor pe Blogger pentru ca comentand astfel widget-ul va arata un link catre profilul lor .

Un link catre blogul lor in sidebarul unui blog cu siguranta va face vizitatorii care au un blog sa comenteze mai des pe blogul vostru, asa ca acest widget este o foarte buna metoda de a face oamenii sa comenteze.




Deci, daca vreti sa puneti acest widget pe blogul vostru nu trebuie decat sa adaugati codul de mai jos intr-un gadget html/javascript. Pentru a face asta trebuie sa va logati in contul vostru Blogger - blogspot si sa urmati calea 'Aspect --> Elemente de pagina', aici dati clic pe 'Adaugati un obiect gadget' si din pagina deschisa alegeti optiunea Html/JavaScript. Dati un titlu gadget-ului iar in campul pentru continut adaugati codul de mai jos.

Atentie:
Nu uitati sa inlocuiti adresa blogului meu cu a blogului vostru, si Nu folositi http:// sau www.
Numarul 10 din cod scris cu verde este numarul de nume care vor aparea in widget. Schimbati-l cu ce numar vreti voi.
Cuvantul Anonim din cod este numele care nu v-a apare in widget. Deci daca vreti ca un nume de comentator sa nu apara in widget doar inlocuiti Anonim cu ce nume doriti, sau daca vreti ca numele vostru sa nu apara acolo inlocuiti-l cu numele vostru cu care va semnati in comentarii.

<script type="text/javascript">
function pipeCallback(obj) {
 document.write('<ol>');
 var i;
 for (i = 0; i < obj.count ; i++)
 {
 var href = "'" + obj.value.items[i].link + "'";
 var item = "<li>" + "<a href=" + href + ">" + obj.value.items[i].title + "</a> </li>";
 document.write(item);
 }
 document.write('</ol>');
 }
 </script>
<script src="http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_render=json&_callback=pipeCallback&_id=918c4b96efdf63fee389f2f025085904&EntertheURL=http%3A%2F%2Fbloggerajutor.blogspot.com&number=10&Nametobeexcluded=Anonim" type="text/javascript"></script>

Acum doar salvati gadgetul si sa vedeti cum arata pe blog.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Stie cineva cum poti modifica scriptul de mai sus astfel incat sa intre in top doar cei care au sa zicem mai mult de 5 comentarii?
    Mi-ar fi foarte de folos pentru ca altfel trebuie marit mereu numarul de comentatori, altfel se blocheaza

    RăspundețiȘtergere